Forfatter

Jeg har skrevet flere bøger, alle med udgangspunkt i mit livssyn: Det enkelte menneskes eksistens i verden. Mit skrivearbejde har taget form og omfang gennem årene. Det begyndte med mit speciale fra Københavns Universitet, som Dansk Psykologisk Forlag udgav. I de følgende år udgav jeg flere fagbøger om psykologi på Gyldendal og Hans Reitzels Forlag. ‘Eksistens i arbejdslivet’ er udkommet både på dansk og engelsk. På vores eget forlag har jeg udgivet en bog om børns evne til at filosofere, en skønlitterær roman om en ung kvinde på Sergentskolen i Sønderborg, som Nordisk Film købte filmrettighederne til, men desværre ikke har udnyttet, samt fire små klogsøde bøger, der kan bruges som bogkort.

Foredragene har også fået god tid, når vejen til og fra tæller med. Ofte har livet på vejen fungeret som mine gode pauser – og pauser, der derved er blevet en del af mit levede liv.

Jeg genoptog igennem et lille års tid mine klummer. Jeg havde on and off skrevet klummer i Berlingske Tidende 1993-98 og igen i 2010-11, men i fire år derefter skrev jeg næsten intet. Jeg skulle vente på mig selv; jeg vidste hver eneste dag, at jeg måtte vente.

Fra 2015-16 skrev jeg en ugentlig klumme her på mit welbsite og arbejdet med de nye klummer gjorde mig klar til at skrive noget større, noget mere sammenhængende igen. Så klummerne blev sat på pause.

Men først i efteråret 2017 kom jeg for alvor i gang med Uren, som nu er udkommet som bog, lydbog og e-bog. I efteråret 2019 er udkommet Uren 2, også i alle formater. For den rene er alting er udkommet 14. november 2021.

Du kan følge min proces på Instagram her. Jeg opdagede sent Instagram, fordi jeg har insisteret på at beholde en mobiltelefon uden netforbindelse, og nu har jeg lært mig, hvordan jeg bruger Instagram uden mobiltelefon. Mennesket kan heldigvis stadig snøre teknologien.

“Det er dejligt at holde af vejen; den varer længere end målet – og målet er alligevel kun en form for retning”.

Læs mere her

Skriv et svar

Go to Top