Uren 2

Uren 2
ISBN: 9788764800258.
Udgaver: Bog, lydbog og e-bog.
Signeret indbundet udgave med smudsomslag. Ca. 312 sider.
Udkom 1. september 2019.

Både Uren 1 og 2 var indstillet til Debutantprisen på BogForum i 2019. De første to bind er udkommet og kan købes i alle boghandler, og de er på bibliotekerne og også på e-reolen som lydbog og e-bog – og på Mofibo.

Nogle anmeldelser:
★★★★★ ”‘Til gengæld kastede jeg håndgranater som en engel.’ Det modsætningsfyldte i citatet behøver ikke forklaring, og netop sådanne fylder på spændende vis psykolog og oberstløjtnant Karen Schultz´ anden bog i serien ‘Uren’ – her udfolder de psykologiske pointer sig på en fin måde, så den dybe bund kan anes lidt efter lidt.” Af Christen Bonde, Bogmarkedet.

“Uren 2 er en meget velfortalt erindringsroman og på en måde meget intens. … Læseren får lov til at få indblik i de kampe, hun udkæmper inde i sig selv, og som ingen andre må vide noget om. Netop de facetter gør romanen både interessant og medrivende.” Af Randi Glensbo Blog.

“Bogen ’Uren 2’ om Karen Schultz’ tid på officersskolen viser ekstrem ærlighed og mod. Også fra et ledelsesmæssigt perspektiv. Ærligheden til at sige det, som det er, og som det blev oplevet. Også selv om det udstiller egne mangler og utilstrækkelighed, afslører personer, afslører mennesket. Læs den, anbefaler vores anmelder.” Af Olav Vorup, head of People Skills, Maersk Training A/S i Inside Business.

Go to Top